Zo maak je het:
- Vet een ronde springvorm in en verwarm de oven voor op 170 graden.
- Meng alle ingrediënten voor de bode men kneed tot je een glad en soepel deeg overhoudt. Laat dit daarna minstens een half uur rusten in de koelkast.
- Haal na het half uur het deeg weer uit de koelkast en bekleed de springvorm hiermee. Prik daarna gaatjes in de bodem met een vork.
- Was de rabarber goed en snijd de onder- en bovenkant van de rabarberstengels af. Hier hoef je niet smeer mee te doen. Snijd de overgebleven stengel rabarber in kleine stukken. Meng ze met de overige ingrediënten voor de vulling en verdeel de rabarber daarna over de taartbodem.
- Meng hierna de ingrediënten voor de vulling en kneed dit goed. Kruimel dit daarna over de rabarber en bak je taart daarna in 1 uur af.
- Laat de taart koelen en serveer dit eventueel met een bolletje vanille-ijs.
Pagina 2/2
Lees ook: Citroenpers in huis? Dan gebruik je deze waarschijnlijk je hele leven al verkeerd
Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!
Bron: keukenliefde Beeld: Rhubarb & Strawberry Crumble door www.foodmoods.net onder de licentie CC BY 2.0