Lekker!
Een nieuwe dag, een nieuw eenpansgerecht. Laten we eerlijk zijn: we houden allemaal van een simpel gerecht, waar je zo min mogelijk afwas van hebt. En laat dit gerecht met gnocchi, worst, lentegroenten en kaas nou nét zo’n gerecht zijn. Let’s go!
Zo maak je dit heerlijke eenpansgerecht
- Pak een pan en zet deze op een medium vuur.
- Doe tegelijkertijd wat olijfolie in de pan en bak daarin de ui tot deze glazig is
- Snijd ondertussen de worst in plakjes.
- Daarna pak je de knoflook en bakt deze een minuutje mee met de ui.
- Zet dan het vuur iets hoger en laat het geheel ongeveer vier minuten bakken.
- Vervolgens doe je er de tomaten, water en de gedroogde kruiden bij.
- Dan bestrooi je dit geheel met peper en zout.
- Meng dit daarna goed door elkaar een en voeg dan de gnocchi toe.
- Schep de spinazie door het geheel en daarna de doperwten.
- Let op: zorg dat er genoeg vloeistof in de pan zit.
- Na een kleine drie minuten zijn de gnocchi en de doperwten gaar.
- Vervolgens bestrooi je de gnocchi met mozzarella en Parmezaanse kaas.
- Dan laat je dit nog eventjes door pruttelen, totdat de kaas is gesmolten.
- Eet smakelijk!
Ook lekker: Recept: deze pittige kaasballetjes moet je proberen
Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!
Bron: Culy | Beeld: Pexels