Zo maak je het:
Verwarm de oven voor op 210 graden. Neem een grote pan en doe hier de melk, het water en de boter in. Breng dit aan de kook. Haal van het vuur en meng met een spatel de bloem door het mengsel heen totdat er een bal ontstaat. Zet de pan vervolgens weer op het vuur en verwarm totdat er vet uit het deeg komt. Haal de pan weer van het vuur breek hierin de eieren.
Roer de eieren door het deeg totdat er een glad beslag ontstaan. Bekleed een bakplaat met bakpapier en doe het beslag in een spuitzak. Spuit kleine rondjes op de bakplaat. Bak in 20 minuten gaar en bruin. Breng voor de vulling de melk aan de kook. Klop de suiker met de vanillesuiker en eidooiers op en meng de bloem er doorheen totdat er een glad mengsel ontstaat. Giet de kokende melk er overheen en roer goed door. Doe het mengsel in een pan en breng al roerende aan de kook. Laat afkoelen en doe in een spuitzak. Vul de onderkant van de soesjes met de vulling.
Pagina 2/2
Beeld: Videostill