Desy

Zo doe je het:

Verwarm de oven voor op 175 graden. Doe een scheutje water samen met de suiker en de honing in een steelpannetje en breng het geheel aan de kook. Laat zachtjes doorkoken tot een siroop ontstaat. Meng de siroop met de havermout, gepofte rijst, cornflakes, gedroogde cranberry’s en amandelschaafsel.

Vet de bakvorm in met boter of bakspray en bekleed deze met bakpapier. Verdeel de vulling over de vorm en druk het goed aan met de bolle kant van een lepel. Bak de bodem in 25 minuten krokant in de voorverwarmde oven en laat deze daarna afkoelen. Hak alle chocolade fijn en smelt dit au bain-marie. Roer de chocolade goed door elkaar en giet het mengsel over de mueslibodem. Strijk het geheel glad en zet vijftien minuten in de vriezer. Haal uit de vorm en snijd in repen. Eet smakelijk!

Pagina 2/2

Lees ook: Dit gevulde stokbrood is zó ontzettend lekker! Een traktatie voor het hele gezin!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Beeld: videostill