Dit heb je nodig:
- 200 gram krokante muesli (bijvoorbeeld chocola of appel/rozijn)
- 200 gram magere kwark
- 250 gram ricotta
- 40 gram agavesiroop
- 1 citroen
- vanillestokje
- 3 kiwi’s
Neem 8 dessertglaasjes en verdeel daar de krokante muesli over. Meng in een kom de kwark, de ricotta, de agavesiroop, rasp van 1 citroen, sap van een halve citroen en de zaadjes van 1 vanillestokje. Verdeel dit mengsel over de muesli bodem. Zet dit minstens vier uur in de koelkast. Werk hierna de desserts af met een coulis van drie kiwi’s met citroensap. Dit doe je door de kiwi’s en citroensap te pureren tot een glad geheel. Eet smakelijk!
Tip: gebruik wel de gele kiwi’s! De groene kunnen nogal zuur zijn!
Lees ook: Hemels: deze no bake limoncello-tiramisutaart is fantastisch lekker!
Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!
Beeld: Videostill YouTube