Zo simpel kan aardappels schillen zijn!
Aardappels schillen is niemands hobby. Het is tijdrovend en niet altijd even makkelijk door de vorm van deze groentesoort. Gelukkig bestaat er een manier om aardappels schillen een stuk makkelijker te maken. Zo hoef je geen lange tijd in de keuken te staan, terwijl de schillen je om de oren vliegen. Binnen luttele seconden ben je klaar!
De dunschiller heb je zo niet meer nodig.
Aardappelschilmesje
Het enige wat je nodig hebt voor deze truc is -heel toepasselijk- een aardappelschilmesje. Ga met het mesje in de lengte of de breedte helemaal langs de aardappel, maar snijd niet de hele aardappel door. Snijd net diep genoeg, zodat de schil doorgesneden is. Kook de aardappels zoals je gewend bent en laat ze vervolgens even afkoelen. Als ze koud genoeg zijn om vast te houden haal je de schil er zo af.
Video
Als je liever even wilt zien hoe dit in zijn werk gaat, kan je even naar dit filmpje kijken. Hier laten ze het op een hele duidelijke wijze zien. Als je dit trucje eenmaal in de vingers hebt, zal je het nooit meer anders doen! Wil je deze truc graag gelijk in de praktijk brengen? Maak dan deze heerlijke aardappelsalade.
Zo makkelijk kan het zijn!
Deze truc bewaren? Pin ‘m op Pinterest!
Bron: Goodhousekeeping | Beeld: Videostill