Zo lekker!
Nutella hebben we altijd wel in huis. We doen regelmatig een goede klodder Nutella op brood of smeren het op de pannenkoek. Ook gebruiken we de chocolade-hazelnootpasta graag om diverse lekkernijen te bakken. Zo maakten we laatst deze chocolademuffins met Nutellavulling.
Voor deze chocolademuffins met Nutellavulling heb je maar 7 ingrediënten nodig.
Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.
Hoe maak je de chocolademuffins met Nutella?
- Verwarm de oven voor op 180 °C en doe 12 muffinvormpjes in een muffinbakblik.
- Doe de bloem, kristalsuiker, bakpoeder en cacao in een kom en roer even door.
- Voeg de eieren en melk toe terwijl je met een handmixer aan het mixen bent. Stop met mixen als alle ingrediënten goed met elkaar zijn vermengd.
- Schep in elk muffinvormpjes een volle eetlepel van het beslag.
- Doe daarna in elk vormpje een eetlepel Nutella. Verdeel daarna de rest van het beslag over de vormpjes.
- Bak de cakejes gaar in 15 tot 20 minuten.
Ook lekker: Gevulde pannenkoeken met Baileys en mini marshmallows
Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!
Bron: Twisted Food | Beeld: videostill