Zo maak je het:
Doe alle ingrediënten (behalve de kip) in een steelpannetje en breng dit aan de kook. Laat vijf minuten zachtjes doorkoken en giet het over de kipreepjes. Doe de kipreepjes in een kom, dek af met huishoudfolie en zet 30 tot 60 minuten in de koelkast.
Haal de kipfilet uit de koelkast en bak dit in een pan met een scheut olijfolie goudbruin en gaar. Grill ondertussen de broodjes in bijvoorbeeld een tosti-apparaat. Beleg de gegrilde broodjes met een handje sla, komkommerschijfjes, augurk en tomaat. Verdeel dan de gebakken kipfilet over de broodjes en serveer direct. Ook lekker met een gesmolten plakje kaas!
Pagina 2/2
Lees ook: Dit gevulde stokbrood is zó ontzettend lekker! Een traktatie voor het hele gezin!
Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!
Bron: Coleen’s Recipes | Beeld: videostill