Appelkruimelcheesecake mét caramel!
Caramel-appelkruimelcheesecake is echt het beste van twee werelden: appelkruimeltaart en cheesecake met als extra toevoeging de heerlijke toffeesmaak van caramel. Het lijkt misschien een hele moeilijke taart, maar dat is het niet! Lees gauw verder!
Dit heb je nodig:
Voor de korst:
- 2 kopjes verkruimelde biscuitjes
- 25 gram bruine suiker
- 80 gram gesmolten boter
Voor de vulling
- 450 gram roomkaas (MonChou)
- 50 gram witte suiker
- 50 gram bruine suiker
- 2 eetlepels maizena
- 1 theelepel kaneel
- 1/4 theelepel gember
- t theelepel vanillesuiker
- 2 groene appels, geschild en in dunne plakjes
Voor de bovenkant:
- 1/4 kopje havermout
- 30 gram bloem
- 50 gram suiker
- 1 theelepel kaneel
- 2 eetlepels gesmolten boter
- caramelsaus
Pagina 1/2