Naomi

Je wilt je bloemkool nooit meer anders

Niet iedereen is even dol op groente. Deze witte koolgroente is een van de meest gehate groentes bij kinderen. Heel zonde, omdat deze groente veel goede vitamines en mineralen bevat! Het is dan ook essentieel om een manier te vinden waarop de kieskeurigen onder ons er ook gek op worden. En laat dit nou dé perfecte manier zijn! 

Door de kruidige currysaus word je bloemkool heerlijk van smaak en zal bijna iedereen dol zijn op deze koolgroente.

Wat heb je nodig? (voor 4 personen)

  • 1 bloemkool
  • currysaus
  • 2 eieren
  • bloem

Wat moet je doen?

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd je bloemkool in roosjes.
  • Rol de roosjes door het ei en vervolgens door het bloem. Zorg dat het roosje volledig bedekt is.
  • Rol tot slot het roosje door de currysaus en leg ‘m op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Bak de bloemkoolroosjes in ongeveer 25 minuten gaar in de oven.
  • Smullen maar!

Lees ook: Je wilt je bloemkool nooit meer anders eten als je dit Indiase gerecht hebt geprobeerd!

Dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Yummy | Beeld: videostill Yummy