Christel

Je smaakpapillen zijn je dankbaar!

Crême brûlée is een heerlijk custardachtig nagerecht dat erg populair is. Maak een crême brûlée-taart en het wordt een toetje dat niemand kan weerstaan!

Crême brûlée is geen ingewikkeld recept, maar je moet wel een flinke portie geduld hebben. Geduld is een schone zaak en in dit geval een heerlijke zaak. Deze crême brûlée-taart is vingerlikkend lekker!

Wat heb je nodig voor de bodem?

  • 200 gram bloem
  • 30 gram suiker
  • 110 gram boter
  • 60 milliliter ijswater
  • Snufje zout

Wat heb je nodig voor de vulling?

  • 300 milliliter slagroom
  • 160 milliliter volle melk
  • 4 eierdooiers
  • 1 ei
  • 100 gram suiker
  • Scheut vanille extract 
  • Snufje zout


Pagina 1/2