Het beste van beide werelden!
Wanneer je gaat barbecuen zijn bijgerechten minstens zo belangrijk als het vlees. Je maakt immers je stukje vlees compleet met een heerlijke rundvleessalade of eiersalade. Pastasalades zijn ook altijd geliefd tijdens het barbecuen. Wil je iets maken wat bij iedereen in de smaak valt? Maak dan deze gevulde eieren-pastasalade!
Wat heb je nodig voor 10 porties?
- 300 milliliter mayonaise
- 500 gram pasta
- 6 hardgekookte eieren
- 2 eetlepels mosters
- 1 eetlepel witte wijnazijn
- 4 augurken (optioneel)
- takjes dille naar smaak
- peper
- zout
- kerriepoeder
- paprikapoeder
Wat met je doen?
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel de pasta vervolgens af met koud water.
- Doe de mayonaise, mosterd en azijn in een kom en meng dit tot een geheel.
- Pel de gekookte eieren en snijd deze in kleine stukjes. Snijd ook de augurken in kleine stukjes
- Doe de eieren samen met de augurken en pasta bij de mayonaise en voeg wat peper, zout, kerrie- en paprikapoeder naar smaak toe. Roer tot een romig geheel.
- Laat de gevulde eieren-pastasalade minstens twee uur in de koelkast staan. Snijd vlak voor het serveren de dille fijn en roer deze door de salade heen.
- Eet smakelijk!
Lees ook:
- Heerlijk als bijgerecht tijdens het barbecueën! Deze pastasalade moet je eens proeven!
- Het beste van beide werelden: pizza-kaaspasta
- Til je gevulde eieren naar een hoger niveau door dít te doen!
Bron: Cocina | beeld: videostill Cookedbyjulie