Deze taart heeft het allemaal!
Ga je vandaag voor een appelkruimeltaart of voor een cheesecake? Voor de mensen die niet kunnen kiezen is er nu deze taart! Het is een taart met van alles wat. Karamel, cheesecake en een appelkruimeltaart in één. Wij zijn er helemaal weg van. Ga jij ‘m ook maken?
Deze taart is makkelijk, snel klaar en overheerlijk!
Wat moet je doen?
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Meng de koekjes, 25 gram bruine suiker en 80 gram boter voor de bodem in een grote kom. Druk het mengsel met de bolle kant van een lepel in een springvorm.
- Bak de bodem 5 minuten in de oven.
- Meng de ingrediënten voor de vulling, behalve de appel, dus de roomkaas, 50 gram bruine suiker, witte suiker, maizena, een theelepel kaneel, gember en vanille-extract, in een andere kom. Giet dit mengsel over de bodem en smeer het plat. Leg de appel in plakjes over de vulling.
- Meng nu ook de ingrediënten voor de topping: de havermout, bloem, 50 gram bruine suiker, een theelepel kaneel, 30 gram boter en karamelsaus. Laat alleen de karamelsaus nog even staan. Sprenkel de topping over de taart.
- Bak de taart 30 minuten in de voorverwarmde oven.
- Maak strepen van karamelsaus over de taart als deze eenmaal afgekoeld is.
- Geniet ervan!
Lees ook: Maak deze gevulde paprika’s heel makkelijk in de Airfryer
Dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!
Bron en beeld: Tasty, videostill