Hoe maak je het?
De bodem
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Klop het ei met de suiker los.
- Meng de amandelmelk met de olie en voeg het in drie delen aan het eimengsel toe.
- Zeef de bloem samen met het bakpoeder boven het mengsel en roer het door.
- Voeg vervolgens de frambozen en bosbessen toe en giet het mengsel in een springvorm.
- Bak de bodem in 40 minuten goudbruin in de oven.
De topping
- Meng de roomkaas met de suiker en voeg daarna de amandelmelk en gelatine toe.
- Giet het mengsel op de bosvruchten bodem en bestrooi het met amandelschaafsel en zet het geheel voor 3 uur in de koelkast.
Eet smakelijk!
Ben je gek op cheesecakes? Probeer deze recepten ook eens:
Zoeken cheesecake Dit is de Taart der Taarten: Karamel-appelkruimel cheesecake
Handig! Deze heerlijke Oreo cheesecake is te maken zonder oven
Bron en beeld: Tasty Japan
Pagina 2/2
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.