Desy

Deze kipsalade met aardappel is zo lekker!

Het is misschien al lang geen zomer meer, maar deze kipsalade met geroosterde aardappel kun je het hele jaar door wel eten! Vooral nu het januari is en we toch een beetje op onze voeding willen letten na de decembermaand vol met eten, komt dit recept goed van pas!

Dit heb je nodig:

  • 4 grote aardappelen, geschild en in blokjes
  • 1,5 eetlepel extra-virgin olijfolie
  • zout en peper
  • 200 gram kipfilet
  • 3 plakjes gebakken bacon, verkruimeld
  • 50 gram selderij, fijngesneden
  • 50 gram ui, fijngesneden
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 2 theelepels mosterd
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 2 eetlepels fijngehakte peterselie
  • 2 saliebladeren, fijngehakt
  • 2 kroppen sla


Pagina 1/2