Sabine
5 min.
2 pers.
Ingrediënten
  • 1 eetlepel light mayonaise
  • 60 milliliter magere Griekse yoghurt
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 theelepels truffelolie

Deze koolhydraatarme aioli met truffelsaus wil je over elk hartige hapje smeren

Afvallen en de zomer: waarom lijkt het zo moeilijk samen te gaan? Met name tijdens deze niet-Nederlandse zomer waarbij het vaker wel dan niet boven de 25 graden is, vinden we het heerlijk om de barbecue aan te steken of om te borrelen op het terras met heerlijke hapjes. Op zo’n moment is die zak met wortels niet meer zo aantrekkelijk. Probeer je het toch koolhydraatarm te houden? Maak dan deze heerlijke saus!

Als je dan aan een zak wortels zit, kun je ze lekker in deze heerlijk dip dopen. Of royaal over die hamburger smeren.

Zo maak je het:

  • Snijd de knoflook zo fijn mogelijk.
  • Doe alle ingrediënten in een klein kommetje en roer tot alle ingrediënten met elkaar zijn vermengd.
  • Doe de saus in een bakje en bewaar in de koelkast tot het serveren van de saus.

Lees ook: Glutenvrij en koolhydraatarm: zo maak je een overheerlijke citroencake

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Stay Snatched | Beeld: Pixabay