Sla de aardappelen maar alvast in
Je aardappels koken, pureren of bakken is allemaal erg lekker, maar heb je ze weleens gepoft gegeten? Verzamel meteen een paar aardappelen en drop ze in de oven, want dit wil je gegarandeerd proberen!
Wanneer je je aardappelen hebt gepoft, is niets lekkerder dan ze uitholen en ze vervolgens te vullen met allerlei lekkers. Van crème fraîche tot aan gehakt, je kunt er van alles instoppen. Neem het onderstaande recept als voorbeeld.
Allereerst: hoe pof je aardappelen? Dit kun je op twee manieren doen. Wil je je pieper in de oven poffen? Verwarm de oven dan voor op 200 graden en bestrijk je aardappel met olijfolie en verpak deze in aluminiumfolie. Leg ‘m vervolgens voor 45 minuten in de oven. Wil je je aardappel klaarmaken in de magnetron? Prik dan wat gaatjes in je aardappel. Doe ‘m in een magnetronschaal en pof ze voor 10 minuten in de magnetron op 800 Watt.
Lees het recept op de volgende pagina!
Pagina 1/2