5. Zo maak je zalmfilet in een romige saus met spinazie
Het liefst zouden we een paar keer per week pasta eten. Niet alleen omdat het heerlijk is, maar ook omdat je het op zoveel verschillende manieren kunt bereiden. Bovendien is pasta makkelijk om te maken en kun je het gerecht vaak snel op tafel zetten. Laatst maakten we deze heerlijke, romige zalmfilet met knoflook en spinazie. Heerlijk voor bij de rijst of door de pasta.
6. Pasta Boursin met broccoli
In onze koelkast staat standaard een bakje Boursin. Dit romige knoflook- en kruidensmeerseltje is heerlijk voor op stokbrood of door een maaltijd. Zo maakten we laatst deze overheerlijke pasta met Boursin en broccoli!
7. Romige pasta met garnalen
Er gaat niks boven een goed bord pasta. Deze pasta Alfredo met garnalen is een genot om te maken, te zien en vooral om op te eten. Daarbij is het ook nog eens heel simpel. Niemand zal doorhebben dat je maar een half uurtje in de keuken gestaan hebt. Het smaakt voortreffelijk. Bellissimo!
8. Romige pasta met prei en zalm
Pasta is een van de gerechten die we zo een paar dagen achter elkaar kunnen eten. Voornamelijk omdat je dit gerecht op zoveel verschillende manieren kunt maken. De ene keer kiezen we voor een volkoren pasta met een groentesaus en een andere keer eten we toch liever een witte pasta met een romige saus. Zo maakten we laatst deze romige pasta met prei en zalm.
Pagina 2/2
Lees ook: Deze voedingsmiddelen bevatten nog meer ijzer dan spinazie
Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!
Beeld: Kookfans, Pexels, Pixabay
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.