redacteur
2 min.
1 pers.
Ingrediënten
  • 3 eieren
  • Snufje zout en peper
  • 1 eetlepel fijngehakte peterselie
  • 1 eetlepel boter
  • 30 gram geraspte cheddarkaas

Een smakelijk en vullend ontbijtje

Een broodje hagelslag of een bakje kwark zijn natuurlijk prima ontbijtjes. Maar eet je dit elke ochtend, dan kan het wel een tikkeltje saai worden. Wil je eens variëren met je ochtendmaaltje? Probeer dan eens deze vliegensvlugge Franse kaasomelet. Tijdrovend? Welnee, dit ontbijtje staat al op tafel voordat je ‘kaasomelet’ kunt zeggen. Smakelijk!

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan dit artikel.

Zo maak je de Franse kaasomelet:

  • Breek de eieren boven een kom en voeg zout en peper toe. Klop de eieren met een vork stevig los.
  • Snijd de peterselie fijn en voeg toe aan de eieren.
  • Zet een koekenpan op het vuur en smelt hierin de boter. Giet het eimengsel in de pan en draai de pan rond om het mengsel over de hele bodem te verdelen.
  • Strooi de kaas over de omelet en rol de omelet op.
  • Leg de omelet op een bord en serveer direct.
  • Bon appetit!

Lees ook: Recept: Spaanse omelet met spinazie en tonijn

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Recipe30 | Beeld: Videostill