03 mei 2024
Redactie Kookfans

Binnen no-time helemaal zomerproof!

Nu de warmere weken er weer aan beginnen te komen, maken we ons natuurlijk allemaal op voor heerlijke avondje in de tuin zitten met een lekker hapje en drankje. Veel mensen hebben hun ogen dan ook meteen gericht op de aankleding van de tuin, kleurrijke bloemen en natuurlijk: de barbecue. Maar wist je dat buitenverlichting ook erg belangrijk is voor je tuin? Het is namelijk niet alleen handig dat je ‘s avonds ook iets kunt zien, het brengt ook nog eens sfeer! 

Buitenverlichting

De juiste buitenverlichting kan jouw huis en tuin een flinke upgrade geven. Maar hoe kies je eigenlijk de juiste lampen voor in je tuin? Daar heeft Philips Hue dé oplossing gevonden: slimme verlichting. De slimme verlichting is te bedienen met een handige app, waardoor je met slechts één druk op de knop de perfecte sfeer creëert voor elk moment.

Zo kun je helemaal losgaan met felle, kleurrijke verlichting om een adembenemende sprookjeswereld te creëren, maar evengoed je buitenverlichting instellen op een functioneel licht wanneer je goed moet kunnen zien of het vlees op de barbecue al gaar is of niet.

Lampen die je begroeten

Daarnaast zijn de slimme lampen van Philips Hue ook geschikt als lampen die je thuis verwelkomen. Zo kunnen de lichten bijvoorbeeld automatisch aan gaan wanneer je de oprit oprijdt en hoef je nooit meer in een donker huis thuis te komen. Of ben jij je lampen vergeten uit te doen? Ook dat is geen probleem met de slimme verlichting van Philips Hue. Het geeft je gemoedsrust, of je nou thuis bent of niet. Fijn, toch?

buitenverlichting achtertuin

Philips Hue

Inbrekers afschrikken

Met de slimme verlichting van Philips Hue kan je zelfs inbrekers te slim af zijn. Zo heeft de verlichting bewegingssensoren, waardoor inbrekers worden afgeschrikt. Je krijgt een melding op je telefoon wanneer er beweging wordt gedetecteerd en via de app kan je zelf instellen hoe je lampen hierop reageren. Maar ook daar houdt het niet bij op. Je kunt namelijk slimme camera’s en sensoren toevoegen aan je systeem, zodat jij altijd weet wat er rondom jouw huis gebeurt. Het is één geïntegreerd systeem voor zowel de verlichting als het beveiligen met contactsensoren, bewegingssensoren en camera’s, ideaal!

buitenverlichting achtertuin

Philips Hue

De keuze is reuze met de slimme verlichting van Philips Hue

Zo zie je maar weer, met de slimme verlichting van Philips Hue creëer jij pas écht de perfecte sfeer in je achtertuin en kan je de lampen aanpassen met één druk op de knop op elke soort gelegenheid in je achtertuin! Van gezellige familiediners tot borrelen met vrienden, en van een lekkere barbecue tot een groots feest in je achtertuin: met elke soort gelegenheid kan jij uit de voeten met slimme verlichting.

Je saaie achtertuin is met één druk op de knop ineens een kleurrijke, zomerse ervaring, waardoor je met deze verlichting alle kanten op kunt. De keuze is reuze! Het scheelt je een hoop werk, en maakt je achtertuin dus nóg gezelliger.

Hoofdbeeld: Adobe Stock | Overig beeld: Philips Hue