Eerste carpacciobar van Nederland Vittore C. opent in Tilburg
Dit is voor ons echt geweldig nieuws. Altijd kiezen wij voor carpaccio, maakt niet uit waar we zijn. Het blijkt ook dat heel veel Nederlanders gek op carpaccio zijn.
De twee voormalige studentes aan de Rooi Pannen in Tilburg weten wat ze willen, maar hoe zijn ze zeker van hun zaak geworden? “We hebben een lijst gemaakt van foodconcepten waar Tilburg volgens ons op zat te wachten. Uiteindelijk zijn er vier overgebleven en hiermee zijn we de straat opgegaan. Met foto’s welteverstaan. Het idee met carpaccio sloeg het meeste aan”, vertelt Nadia.
Je kunt ook andere producten in niet te dikke plakjes aanbieden zoals vis en groenten als hoofdgerecht en fruit of chocola als dessert. Het idee dat carpaccio alleen als voorgerecht geschikt is wordt wat ouderwets. Tegenwoordig kun je er echt alle kanten mee op.
Wij zijn nu al fan en gaan zeker langs! Wie moet jou binnenkort meenemen??
Beeld: Pixabay