Zo valt je wrap niet uit elkaar!
Wraps zijn makkelijk, snel klaar en vooral heel erg lekker. Juist daardoor behoren ze tot een van onze favoriete maaltijden. Maak bijvoorbeeld eens deze wrap hawaii, hij zal je absoluut niet teleurstellen. Als je een wrap gaat maken is het natuurlijk wel belangrijk dat je ‘m op de juiste manier oprolt. Als je dat niet doet, dan valt alles er aan de achterkant weer uit en dat is natuurlijk niet wat je wilt. We gaan je twee manieren laten zien om een wrap op te vouwen.
Vooral nummer 2 is heel handig.
Open wrap
Als je een open wrap wilt dan doe je dat als volgt: Verwarm de wrap 10 seconden in de magnetron. Doe wat vulling middenin de wrap. Doe niet te veel vulling in de wrap; dat maakt het lastiger om ‘m op te rollen.Vouw nu de onderkant over de vulling en vouw beide zijden naar binnen. Als je de wrap mee wilt nemen, is het handig om er even een satéprikker in te doen. Op die manier valt hij niet open en valt er niks uit de achterkant als je ‘m op wilt eten.
Dichte wrap
Wil je liever een dichte wrap? Geen probleem! Verwarm ook deze wrap 10 seconden in de magnetron. Leg nu wederom wat vulling in het midden van de wrap. Vouw beide zijkanten naar binnen en rol ‘m nu van achter naar voren op. Er kan niks uitvallen!
Wil je dit alles even zien? Bekijk dan dit filmpje:
Lees ook: Lekker, hartstikke simpel en gezond: wraps met paprika en worst
Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!
Bron: Tesco | Beeld: videostill Tesco