Nooit meer brokken geraspte kaas op je pasta
Geraspte kaas maakt iedere pasta nét iets lekkerder. Maar het wil nog weleens gebeuren dat de kaas in het zakje aan elkaar vastplakt. Vervolgens liggen er hele brokken op je spaghetti, in plaats van gelijkmatig verdeelde kaassnippers. Gelukkig is er een makkelijke manier om dit te voorkomen.
Geraspte kaas
Of je het nu verwerkt in kaasballetjes of hartige crêpes, of dat je je brood er extra kazig mee maakt: geraspte kaas kun je voor talloze recepten gebruiken. Nu kun je je kaas natuurlijk zelf raspen, maar iedereen die liever voor gemak gaat koopt gewoon een kant-en-klaar zakje in de supermarkt. Enig nadeel: de kaas wil nog wel eens aan elkaar vastplakken in die zakjes.
Oplossing
Gelukkig heeft Libelle TV een oplossing gevonden voor dit probleem. En het blijkt ook nog eens ontzettend simpel te zijn. Voeg een schepje maïzena toe aan het zakje kaas. Even schudden et voilà… je kaas plakt niet meer aan elkaar!
Lees ook: Lifehack: zo krijg je deeg makkelijk van je handen
Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!
Bron: Libelle TV | Beeld: Pixabay