Christel

Supermakkelijk en binnen no-time gedaan

Als we heel eerlijk zijn, overkomt het ons niet vaak dat we een zak chips niet leeg eten. Toch zijn er momenten waarop we wijselijk besluiten om niet meteen alle chips weg te werken. Om er ook nog een andere keer van te genieten, doen we de zak zo goed mogelijk dicht. Toch gebeurt het echter weleens dat de chips -ondanks je moeite- taai is geworden. Gooi je snack niet meteen weg, want je kunt je knabbeltje zo weer lekker maken.

Niemand houdt van taaie chips.

Magnetron
De magnetron is je redder in chipsnood. Verdeel de chips over een bord en stel je magnetron op het hoogste aantal Watt in. Doe de chips één a twee minuten in de magnetron. De tijd is afhankelijk van het type magnetron die jij hebt. Leg de chips vervolgens op wat keukenrol en laat ze hierop afkoelen. De chips is daarna weer heerlijk om te eten. Een kind kan de was doen!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Cafe Mom | Beeld: Unsplash