Wat heb je nodig voor perzikijs?
- 4 middelgrote perziken, gesneden en ontpit
- 70 gram volle Griekse yoghurt
- 70 milliliter slagroom
- 2 eetlepels wodka
- 80 gram honing + 2 eetlepels honing
- 150 gram frambozen, gehalveerd
- 2 theelepels citroensap
Wat moet je doen?
- Doe de perziken, Griekse yoghurt, slagroom, wodka en honing in een blender of keukenmachine en mix dit tot een glad geheel.
- Doe het mengsel in een kom en dek deze af met vershoudfolie.
- Doe het ijs minstens zes uur in de vriezer.
- Het ijs is klaar om te serveren. Serveer het ijs met het volgende:
- Doe de helft van de frambozen in een kom en prak deze.
- Voeg de citroensap, de overgebleven frambozen en 2 eetlepels honing aan de kom toe. Laat 20 minuten staan en roer af en toe.
- Schep het ijs in ijskommetjes en doe er wat van het frambozenmengsel overheen.
- Eet smakelijk!
Pagina 2/2
Lees ook: Zo maak je een nutellacake met maar 3 ingrediënten
Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!
Bron: Bonappetit | Beeld: Pexels