Naomi

Zo is je ananas altijd lekker dankzij Gordon Ramsay!

Het is altijd gokken of een ananas goed rijp is of niet. Het is alleen altijd zo zonde als je ‘m open snijd en hij toch niet helemaal rijp blijkt. Gelukkig heeft onze kookheld Gordon Ramsay de oplossing!

Zo weet je het voortaan wel altijd.

Blad

Het leuke aan deze truc is dat je helemaal niks nodig hebt! Geen extra middeltjes of gekke apparaten. Het enige wat je hoeft te doen is te trekken aan het blad bovenin de ananas. Gaat ‘ie makkelijk los? Hoera, je ananas is eetbaar! Moet je er moeite voor doen? Laat ‘m dan nog maar even zitten, want dan is ‘ie nog niet klaar voor het vreetfestijn. Bekijk hier hoe het moet:

ananas truc

Lees ook: Wij hebben het antwoord: dit is waarom je mond prikt na het eten van ananas

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Buzzfeed | Beeld: videostill Gordon Ramsay