Naomi

Het is niet erg om wat pizza over te houden

We horen je denken; pizza over, hoe dan? Ja, we kennen het probleem. Bij ons gaat dit Italiaanse deeggerecht ook gelijk op. Mocht je onverhoopt toch wat overhouden, dan wil je ‘m liever net zo lekker weer voorgeschoteld krijgen als toen hij vers uit de oven kwam. De magnetron kan dat gewoonweg niet voor elkaar krijgen en daarom is het heel belangrijk dat je de juiste manier leert. Zo kun je ook op dag twee nog heerlijk genieten van die welverdiende pizza.

Wij laten de magnetron voortaan links liggen.

Oven of pan?

Je denkt nu waarschijnlijk dat we je gaan vertellen dat je de overgebleven stukken weer in de oven moet stoppen en ondanks dat dit inderdaad erg lekker is, duurt het ook heel lang. Dit raden we om die reden af, maar als je tijd genoeg hebt, is dit uiteraard ook een goede manier. De makkelijkste en ook gelijk de lekkerste manier om die leftover pizza op te warmen is in de pan! Leg de stukjes die je graag op wilt eten in de pan op middelhoog vuur, met een deksel erop. Laat ze even zes minuten warm worden en voilà! Je pizza van gisteren is weer net zo lekker als de dag daarvoor.

Lees ook: Met dit deeg van maar 2 ingrediënten maak je de lekkerste pizza!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Gatsby | Beeld: pxhere