En het wordt nog wetenschappelijk onderbouwd ook!
Grote kans dat we oneindig vaak al een taart in ons leven hebben aangesneden. Tijdens alle bijzondere gebeurtenissen als verjaardagen, diplomeringen, bruiloften of gewoon om te vieren dat het weekend is. Hoewel we dit al zo vaak gedaan hebben doen we het blijkbaar toch niet helemaal goed.
Wij hebben het wetenschappelijke bewijs dat de meesten van ons het ‘fout’ doen!
Zo zit het
Een hele taart in een keer opeten lukt misschien wanneer je veel gasten hebben die je daarbij helpen. Maar het komt ook vaak voor dat er een gedeelte van de taart overblijft en je dit stuk nog even in de koelkast wilt bewaren. Omdat de taart dan aan alle kanten ‘open en bloot’ in de koelkast ligt, heb je de kans dat het erg snel uitdroogt. Hartstikke zonde, want dan is het een stuk minder lekker. De onderstaande video vertelt je, wetenschappelijk onderbouwd, hoe je het beste een taart kunt snijden zonder dat ‘ie uitdroogt!
Zie hier het bewijs:
Misschien vind je dit ook leuk: Met dit recept heb je in 1 minuut een citroentaart!
Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!
Bron: YouTube | Beeld: Videostill