Je pizza is te lekker om ‘m taai op te moeten eten
Elke pizzaliefhebber weet het: pizza kun je het beste in een keer opeten. Het bevordert je spijsvertering niet per se, maar pizza de volgende dag opwarmen is gewoon niet zo lekker. Je te barsten eten is alleen niet de beste optie. Gewoon bewaren die pizza. Als je je pizzapunt op deze manier opwarmt, is-ie weer net zo lekker als gisteren.
Het is maar een kleine moeite.
Methode
Sommigen zetten de pizzapunt met een kommetje water in de magnetron om te voorkomen dat-ie uitdroogt, maar er is een nóg betere manier. Het enige wat je nodig hebt is een grote pan met deksel. Plaats je pizzapunt gewoon in de pan, zonder boter, en zet je pan op laag vuur. Doe de deksel bovenop de pan en laat het zo een paar minuten staan. Op deze manier wordt de pizzabodem weer lekker knapperig en smelt de kaas bovenop je pizza.
Legendary Lesson #5: reheating pizza in a pan, covered on low heat = crisp crust and melty cheese. #PizzaHack pic.twitter.com/A5ZkwYcjXx
— Abby’s Pizza (@abbyspizza) 3 augustus 2016
Dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!
Bron: Abby’s Pizza | Beeld: Unsplash