Zo breng je je roerei perfect op smaak
De een houdt van een lekkere, zachte roerei en de ander wil het ei het liefst wat harder hebben. Hoe je de structuur ook graag hebt, vaak wordt er altijd wel wat zout aan het ei toegevoegd en wat kaas brengt de boel ook op smaak. Maar er is iets wat je net even anders kan aanpakken om je geklutste ei perfect te krijgen!
Dat wij hier nog niet eerder aan hebben gedacht!
Vervangen
Je hoeft simpelweg een ingrediënt te vervangen voor een ander. Plaats het zoutvaatje maar weer terug in het keukenkastje, want deze heb je niet meer nodig. In plaats daarvan zou je een scheutje sojasaus moeten gebruiken! Klop eerst je ei los in een kommetje en voeg daarna de sojasaus toe voordat je het ei in de pan doet.
Smaaksensatie
Door dit te doen zal je ei overal even zout smaken en loop je niet het risico dat zout zich ergens ophoopt waardoor je het idee krijgt een slok van de middellandse zee binnen te krijgen. Wil je je roerei een exclusieve smaak geven? Dan kun je ook een beetje citroensap door je geklutste ei roeren wanneer je de sojasaus toevoegt.
Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!
Bron: Real Simple | Beeld: Pixabay