Ja, het kan echt!
Wanneer het op bakken, braden of koken aankomt, zijn er tig manieren waarop je iets klaar kunt maken. In de koekenpan, in de gewone pan, in de oven, op de barbecue en ga zo maar door. Gehaktballen maken velen vaak in een pan, maar je kunt het ook over een andere boeg gooien: maak ze eens in een eierdoos.
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?
In een eierdoos
Wij moesten hier even twee keer naar kijken. Gehaktballen bakken in een eierdoos?! Je moet er maar net op komen. Toch werkt het beter dan verwacht en bak je op deze manier de lekkerste gehaktballen. Erg lekker voor bij de stamppot of door de saus van je favoriete spaghetti.
Basisingrediënten
Om te beginnen is een goede basis een must. Gehaktballen zoals oma ze maakt, krijg je niet zomaar. Kies daarom voor rundergehakt en breng deze op smaak met de juiste kruiden. Een extra tip van ons: voeg een theelepeltje crème fraîche toe aan het gehakt, zodat jouw gehaktballen een stuk romiger en smeuïger van smaak worden.
Lees verder op de volgende pagina.
Pagina 1/2