Kookfans

Wij zijn verslaafd

Sinds een paar weken mogen wij een Philips AirFryer testen. We dachten dat we één keer slappe patat zouden eten, maar we zijn ondertussen helemaal om! We hebben de XL versie uitgeprobeerd. De normale versie leek te klein, zeker voor 4 personen. We hadden inderdaad het vooroordeel dat het een vervanger van de ouderwetse frietpan zou zijn, maar we kwamen er snel achter dat het veel meer is dan dat. Ondertussen gebruiken we hem dagelijks, van warme broodjes tussen de middag (in 3 minuten klaar!) tot slavinken in de avond. Elke maaltijd is hij eigenlijk te gebruiken.

Op de volgende pagina’s hebben we een superhandige checklist gezet met tips, gerechten en instructies!

  • Aardappelblokjes vers:, voorgesneden niet voorgebakken: 8 minuten op 180°.
  • Aardappelblokjes van Colruyt (bevroren): 6 minuten op 200°, halverwege eens schudden.
  • Aardappelgratin: 15 minuten. op 180°
  • Aardappel Gratin Dauphinois: van de Aldi: 13 minuten op 180°.
  • Aardappelkrieltjes van Celavita (700gr): 14 min op 200° , halverwege schudden.
  • Aardappelkroketten: (bevroren) 15 minuten op 185°.
  • Aardappelkroketjes: 13 minuten op 200° bevroren (van de Jumbo).
  • Aardappelpureetoefjes: 15 minuten op 190°.
  • Aardappelnootjes: (in NL bolletjes) van de Aldi (diepvries): 10 minuten op 200°.
  • Aardappelschijfjes: (ontdooid) 2 x 12 minuten op 180°. (Tussentijds omschudden).
  • Aardappel wedges: ontdooit, 11 minuten op 180°. Diepvries 13 minuten op 200°.
  • Aardappel Partjes: (AH) 600 Gram diepvries: 13 minuten op200°.
  • Afbakbroodjes: 7 minuten op 200°.
  • Afbak broodjes: met dikke plak geiten kaas er tussen prikkertje boven in het broodje steken 8 minuten. op 180°. daar na honig er op.
  • Appelcrumble: 12-13 min in de Viva op 180°.
  • Appeltjes:in blokjes met wat kaneelsuiker: 7 minuten op 180°.
  • Appelbol: 6 minuten op 180°.
  • Appelcake: 45 minuten op 165°.
  • Appelcake: 60 minuten op 150°.
  • Appelflappen (klein): 8 minuten op 200°
  • Appelflappen (groot): 17 minuten op 200°
  • Appelini’s: 10 minuten op 200° Bevroren. Kleine roomboter appeltaartjes(Jumbo).
  • Appelmoes zelf maken: 10 minuten op 190°.
  • Appeltaartjes van Koopmans: 17 minuten 155°
  • Bamischijf van mora (bevroren):10 min op 180°.
  • Banaan: 7 minuten op 200°.
  • Banaan met bladerdeeg: 8 minuten op 200°.
  • Banketstaaf of Boterletter (stukjes) 3 minuten op 180°.
  • Beenhammetje: +/- 450gram, 35 minuten. op 180°voorverwarmd in een schaal en 1 á 2 keer omdraaien
  • Beenham: 700g 52 minuten op 180°
  • Biefstuk van de haas (kamer temperatuur en niet te dik stukje): 5 minuten op 200° (3 minuten voorverwarmd)
  • Bistro Bagette dr. Oetker: 7-8 minuten op 190°
  • Bitterballetjes: 7 minuten op 200°. (bevroren).(voorverwarmen)
  • Blinde vink: 15 minuten op 180°. (voorverwarmd).
  • Bloedworst(zwarte pens of beuling): 9 minuten op 180°(Voorverwarmen).
  • Boomstammetjes: 15 minuten op 180° (waren goei dikke)
  • Boontjes met boursin cuisine, 6 minuten op 180°.
  • Boterkoek: 25-30 minuten. op 165°
  • Braadworst: 10 minuten 180/190°.
  • Brood Koopmans: 20 min. op 160°.
  • Broodje ei: (afbakbroodje) uithollen, ei erin (evt. geklutst): 7 min op 200°.
  • Broodje rookworst: van de Lidl, per 3 broodjes en 3 worstjes : 4 minuten. op 200°.
  • Cake: 20 minuten. op 165°C.
  • Calamares (diepvries): Voorverwarmen en dan 10 minuten op200° voor de hele zak ineen keer (500gram.)
  • Calamares (gepaneerd): 6 minuten op 180°.
  • Calzini van de Aldi. Gevuld broodje met salami & kaas of kippenvlees. 5 minuten op 180°.
  • Cervela( rookworst ) : 10 minuten op 180°
  • Celavita oma’s opbak aardappeltjes: 15 min op 190°.
  • Champignons (geheel in het mandje): 3 a 4 minuten op 180°.
  • Chickenwings van de Aldi: 10 minuten op 200°
  • Chocoladebroodjes: 16 minuten op 180°
  • Chocolademoelleux: voorverwarmd , 8 minuten op 180°
  • Chocolademoelleux: 12 minuten op 180° (voorverwarmd) voor 4 stuks
  • Coquilles van de Lidl: 12 minuten op 180°
  • Cordon Bleu: 10 minuten op 180°
  • country-potatoes Mccain bevroren: 12 minuten op 200°.
  • Cripsino’s van Iglo: 16 minuten op 180°
  • Curryworsten: 10 minuten op 180° (bevroren)

Op de volgende pagina nog meer!

Pagina 1/2