Chocoladepaashazen voor volwassenen
Chocoladepaashazen zijn lekker, maar misschien ben je van mening dat het snoepgoed geschikter is voor kinderen dan voor jou. Gelukkig kun je van die kinderlijke paashaas een heerlijke alcoholische versnapering maken!
Dit heb je nodig voor 4 alcoholische paashazen:
- 4 holle chocoladepaashazen
- 1 deel gezouten caramelwodka, gekoeld
- 1 deel chocoladelikeur, gekoeld
- 1 deel room of volle melk
Zo maak je het:
- Doe de wodka en de likeur een paar uurtjes voor gebruik in de koelkast zodat het lekker koud wordt.
- Neem een scherp mes en snijd daarmee de bovenkanten van de paashazen -vlak boven de ogen- eraf.
- Giet gelijke delen gezouten caramelwodka, chocoladelikeur en room of volle melk in de holle paashazen. Roer goed door elkaar en serveer met een rietje.
Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!
Bron: Delish | Beeld: videostill