We beginnen spontaan te watertanden
Pasta in een romige saus? Daar draaien wij onze hand niet voor om! Zo is deze romige Toscaanse pasta met Italiaanse worst een heerlijke maaltijd. Gelukkig sta je ook niet uren in de keuken, want deze pasta zet je met een klein halfuurtje al op tafel. Buon Appetito!
Gebruikers van de mobiele versie van de site vinden de ingrediëntenlijst onderaan de pagina.
Zo maak je het:
- In een grote pan met gezouten kokend water, kook de linguine volgens de instructies op de verpakking tot ze al dente zijn. Giet af en zet aan de kant.
- Verhit olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg gesneden worst in plakken toe en kook tot ze aan beide kanten gekleurd zijn, ongeveer 2 minuten per kant.
- Voeg de geperste knoflooktenen toe en kook tot de tenen gaan geuren, na ongeveer 1 minuut.
- Snijd de (cherry)tomaten in parten en voeg toe aan de pan.
- Schenk de verse slagroom erbij en strooi de Parmezaanse kaas erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Breng de saus aan de kook, zet het vuur laag en kook tot de saus iets ingedikt is, ongeveer 5 minuten.
- Voeg de gekookte linguine en spinazie toe en schep om totdat de pasta volledig is bedekt met saus en de spinazie geslonken is.
- Garneer met wat verse basilicum en serveer direct met extra Parmezaanse kaas.
- Eet smakelijk!
Ook lekker: Romige knoflook-champignonkip zónder slagroom
Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!
Bron: Delish | Beeld: Videostill Delish